Мултимедийните устройства DVM-8500G са специално разработени за монтаж по оригиналния дизайн на автомобилиFord следните модели: Mondeo III, Focus III, S-Max, Galaxy. Това е найлесният и удобен начин да усъвършенствате Вашата автомобилна аудио система. Устройството предлага пълен набор от съвремени информационноразвлетакетлни функции.
При монтирането на DVM-8500G изцяло е съхранен оригиналния дизайн на автомобила. Мултимедийните устройства DVM-8500G осигуряват качествено радио приемане, качествене възпроизвеждане на DVD, CD, MP3 и MPEG4 дискове, възможност за включване на датчици за паркиране, видеокамери за задно виждане. Управлението на устройството се осъществява с помощта на 7″ сензорен дисплей, запазвайки функциите за управление от волана. Сред възможностите, които предлагаDVM-8500G са: широкоформатен контрастен дисплей, ТV-тунерPAL/SECAM, графическо меню, високо чувствителен AM/FMтунер, BlueTooth с вграден високочувствителен микрофон, ДУ,управление iPOD (с помощта на адаптер), 5.1 аудио изход, AV-вход и много други. Комплектът съдържа карта памет SD с програма за навигация Destinator 7. DVM-8500G притежава т.нар. две зони на управление: напр. Шофьорът може да ползва навигацията, а пасажерът може да слуша радио или на допълнителен монитор да гледа филм. Интелигентният цифров ТВтунер за това устройство разполага с два входа за ТВ антени,благодарение на което е възможно да се монтират едновременно две ТВ антени за автоматичен избор на телевизионен сигнал с максимално ниво.
– Четене на дискове DVD/VCD/MPEG4/CD/MP3/WMA/JPEG
– Размер, тип на екрана 7″ (178 мм), сензорен
– Формат на образа 16:9 широкоформатен
– Интерфейс за външна връзка USB 1.1, слот за SD/MMC-карти
– Графичен интерфейс
– Вградена връзка с Bluetooth
– Радио тунер 24 станции AM/FM с функция RDS
– ТV тунер 40 канала
– Входове/Изходи AV аудиовидео/5.1 аудио изход
– Вграден усилвател 4:45W
– Управление от волана има
– Връзка с Apple iPod (аудио/видео адаптер iPod cable (опция файлове)
– Дистанционно управление
* Допълнително към мултимедийното устройство DVM-8500Gмогат да бъдат включени датчици за паркиране BS2515 и камера за задно виждане СА 2308, датчик за измерване на температурата и налягането в гумите CA 2530.

цена: 2400лв.

Comments are closed.